Det tidligere 100 Thieves og Immortals mandskab, dog uden kNgV, ser ud til at skrive under med SK Gaming. Foto: Pierre Yves Laroche via DreamHack.

Efter kæmpe skandale: Nu bliver Immortals-spilleren kNgV smidt ud

Den brasilianske awp-stjerne fra Immortals “kNgV” har i dag fået sparket i efterspillet på den store skandale, hvor Immortals-spilleren udsendte en offentlig dødstrussel til CLG-spilleren, “FNS”, på Twitter.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Der er ikke blevet udgivet en forklaring fra Immortals hvorfor, at kNgV ikke længere er en del af det brasilianske mandskab, men sandsynligvis skyldes det et større drama, som forekom under DreamHack Open Montreal, hvor organisationen også understregede, at det ville medføre konsekvenser.

Immortals skulle op mod danske North i finalen ved DreamHack, men her formåede tre af deres spillere ikke at komme til tiden heriblandt kNgV, hvilket medførte, at danskeren vandt første map uden kamp.

I efterspillet jokede CLG-spilleren, FNS, på Twitter, at de tre spillere havde været ude at feste dagen før, mens det ifølge spillerne selv var fordi, at de havde sovet over sig, da de var trætte og påvirket af jetlag.

Det blev dog ikke taget helt let af kNgV, som offentligt svarede tilbage med et tweet, der lød således: “You’ll prove it or I’ll kill you!”:

Ifølge en nyhed af Richard Lewis på dexerto.com, kom det senere frem, at Immortals træneren “zakk” var nødsagdet til at holde kNgV væk fra FNS på hotellet, hvor de begge boede, mens FNS blev bedt om at søge mod et sikkert sted.

I dag kunne kNgV så selv afsløre på Twitter, at han ikke længere var at finde på Immortals holdet.

Immortals har dog allerede skrevet under med den nu tidligere k1ck spiller, “horvy”, der blot afventer at få sit VISA til USA godkendt, hvor holdet til dagligt bor.

Dermed vil Immortals fremover bestå af følgende:

Lucas LUCAS1 Teles
Henrique HEN1 Teles
Lucas steel Lopes
Ricardo boltz Prass

Rafael zakk Fernandes (coach)

João horvy Matheus Rodaczynski Horvath (Venter på godkendelse af VISA)

Skriv et svar