Kom til kæmpe LAN hos DGI Huset Vejle

Tag vennerne med til en fed weekend hos DGI Huset Vejle, hvor der både er masser af præmier og fede sponsorgaver.

Sponsoreret indhold

Hvis du er vild med esport, hygge med vennerne, sjove arrangementer og fede turneringer, skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 22. september.

Den dag byder DGI Huset Vejle nemlig indenfor til LAN hele weekenden i de fede lokaler, hvor der også bliver adgang til svømmehal.

LANet fra den 22. til den 24. september er endnu et esports-tiltag i rækken, som DGI har lavet alene de seneste måneder.

Thomas Brynning, der er teknisk chef hos DGI Huset Vejle, fortæller, at der er lagt op til en weekend, hvor der er plads til alle, og ingen kommer til at kede sig.

»Vi kommer til at lave konkurrencer i CS:GO, League of Legends og også Rocket League. Så der er noget for enhver smag. Vi har skaffet nogle fede præmier og en masse sponsorgaver til weekenden, mens HP også kommer og viser sit nye udstyr frem og deler tips og tricks ud. Jeg tør godt love, at der bliver masser af underholdning for alle,« siger Thomas Brynning, og uddyber at præmiesummen er på over 13.000 kr.

Thomas Brynning fortæller også, at der naturligvis hen over weekenden bliver spillet masser af andre spil end blot CS:GO, League of Legends og Rocket League.

Der vil også blive åbnet for adgang til svømmehallen lørdag aften frem til klokken 24.00, så der er dømt midnatsbadning.

LAN’et hos DGI Huset Vejle har plads til 720 mennesker, og de første billetter er allerede solgt, fortæller den tekniske chef.

»Vi har valgt at lave to typer af billetter, så folk kan vælge den type, der passer dem bedst. Enten kan man deltage hele weekenden og selv sørge morgenmad og aftensmad eller også kan man for en god pris få brunch lørdag og søndag og aftensmad lørdag. Med den sidste model kan forældrene i hvert fald være sikre på, at deres børn får en god kost hen over weekenden,« siger Thomas Brynning.

Prisen er da heller ikke særlig høj.

Uden mad koster deltagelse i hele weekenden 350 kroner, mens den fulde pakke blot koster 450 kroner.

Du booker din og dine venners plads lige her.

Præmierne i CS:GO-turneringen er på 5000 kroner til 1.-pladsen, 2500 til 2.-pladsen og 1000 kroner til 3.-pladsen.

Præmierne i Rocket League er på 1500 kroner til 1.-pladsen, og fedt gamingudstyr til både 2.- og 3.-pladsen.

Præmierne i League of Legends er på 2500 kroner til 1.-pladsen, 1250 kroner til 2.-pladsen og 500 kroner til 3.-pladsen.

Du kan også læse mere om LAN’et på DGI Huset Vejles hjemmeside her.

Skriv et svar