Kom på esportcamp med Esportoplevelser og blev en mere komplet spiller. Foto: Esportoplevelser.

Kom på den ultimative esportscamp: ”Her får du hele pakken”

Drømmer du om at blive endnu bedre til esport, er Esportoplevelsers esportscamp det, du søger.

Sponsoreret artikel

Der findes efterhånden en del forskellige esportcamps rundt om i Danmark, hvor esportsudøvere i en weekend eller en ferie mødes og gamer.

Men der er ganske få esportcamps, der tilbyder ligeså meget, som Esportoplevelsers esportcamps.

Det kan du få mulighed for at opleve, når Esportoplevelser igen afholder esportcamp på både på Lomborg Efterskole i uge 31 og Glamsdalens Idrætsefterskole i uge 28, hvor det er spillet CSGO der er i fokus.

Hvor mange esportcamps blot fokuserer på at spille en masse computer, er det hos Esportoplevelser et mere gennemført koncept, de 40 deltagere får i løbet af ugen.

”At være god til esport handler ikke kun om, at man skal være dygtig foran computeren. Det handler i høj grad også om sunde kostvaner, motion, teamsamarbejde, refleksion og vigtigst af alt, struktur i hverdagen. Vi har fokus på det hele menneske, når vi afholder vores esportcamps, og er med til at rykke deltagerene i en positiv retning, så de kommer tættere på målet om at være mere komplet som esportsudøver” siger Jacob Landtved, en af stifterne af Esportoplevelser.dk

Der bliver selvfølgelig også tilbragt mange fornuftige og effektive timer foran maskinerne, når Esportoplevelser afholder sine esportcamps.

Sebastian Michaelsen, pædagog og underviser i esport, fortæller, at programmet for ugen på Lomborg Efterskole består af 50% aktivitet og undervisning ved computerne, hvor de unge esportsudøvere skal have fokus på optimering af deres individuelle træning, samt holdspillet hvor der arbejdes med strategier igennem en playbook, hvis formål er at skabe en større spilforståelse, og til sidst men ikke mindst give esportsudøverne værktøjerne til at kunne analysere kampe, hvad end det er egne kampe eller professionelle kampe.

De resterende 50% handler om teamsamarbejde, hvor hele kroppen bliver aktiveret og udfordret, igennem fysisk træning, brainbreaks, mindfullness og forskellige tests i reaktion, overblik og hukommelse, hvor de unge esportsudøvere skal præstere under mentalt og fysisk pres.

Samtidig har Esportoplevelser også altid forskellige foredragsholdere, som kommer i løbet af ugen og deler ud af sin viden til deltagerne. Det kan være en professionel esportsudøver, sportspykolog, ernæringskonsulent eller lignende.

”Det er vigtigt for deltagerne, at de også får en masse inspiration i løbet af ugen, og der er det helt perfekt, når der kommer en professionel esportsudøver og fortæller om, hvordan det er, hvordan man kommer dertil osv.,” siger Jacob Landtved.

”Vi vil gerne give deltagerne gode redskaber til at arbejde sammen og forståelsen af, at det er holdet frem for den enkelte, der er vigtigst i holdsport. Det er vigtigt at finde ud af, at alle på et hold ikke skal være eksperter i alt, men at det i stedet handler om, at hver spiller på holdet er eksperter til hver sit og at man anerkender de andres evner, der som en helhed gør holdet utroligt stærkt,” siger Jacob Landtved.

Samtidig har Esportoplevelser naturligvis også sørget for undervisning i CSGO på et meget højt niveau.

Gennem hele ugen bliver deltagerne trænet af kompetente og pædagogiske dygtige trænere, som udvikler deltagernes evner, så alle tager hjem fra campen med en fornemmelse af at være blevet mere komplet som esportsudøver.

Du kan læse mere om Esportoplevelsers Camp på Lomborg Efterskole i uge 31 her.

Samtidig er der få pladser tilbage på Esportoplevelsers Camp på Glamsdalens Idrætsefterskole i uge 28.

 

Skriv et svar