FC Nordsjælland har i samarbejde med Wicked Gaming skabt et Boot Camp, hvor man kan opleve et professionelt FIFA setup. Foto: Skærmbillede fra Facebook-videoen.

Kom på professionelt FIFA Boot Camp hos FC Nordsjælland

Den danske fodboldklub, FC Nordsjælland, afholder i næste måned et FIFA Boot Camp, hvor du har mulighed for at opleve, hvad det vil sige at være professionel e-sports atlet.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

FC Nordsjælland er i gang med at arrangere det helt store professionelle setup, når de i starten af næste måned byder velkommen til deres FIFA Boot Camp.

Det foregår fra den 3. til 5. november, og her kan man se frem til at blive indlogeret på FC Nordsjællands eget hotel samt opleve, hvordan det er at være en professionel e-sports atlet.

Selve Boot Campen indenholder følgende:

  • Overnatning og måltider er inkluderet
  • Professionel FIFA træning
  • Character Development
  • 2 x FCN træningstrøjer
  • Billet til kampen FCN vs LBK d. 04. november.
  • Træning og kost seminar

Prisen er dog lidt krydret, da man skal af med 2.495 kroner for at erhverve sig en billet, som du kan gøre lige her.

FC Nordsjælland har i samarbejde med Wicked Gaming udviklet den kommende FIFA Boot Camp, og det tyder på at det bliver professionelt afviklet med flere eksperter inden for forskellige områder fortalte ejeren af Wicked til Esportsmagasinet:

“Der vil være professionelle folk med fokus på fysiks træningsprogram samt ernæring / kost, så man med den bedst mulige fysik/kost balance kan præstere på topniveau. – Så jeg kan meget kort sige, at man får meget for pengene”, fortæller David Merkistein Rasmussen, som står bag Wicked Gaming

Og meningen med Boot Campen er ikke blot at give spillerne en god weekend, men også at give spillerne et springbræt, som de kan udvikle sig fra:

“Der vil være 2 FIFA trænere med et setup, som er bygget op på 6 træningssessioner, alle er nøje planlagt med tanke på undervisningen, for bedst muligt at kunne udvikle de unge til at blive bedre FIFA spillere. Målet er også at give de unge så mange redskaber med hjem, at de kan forsætte deres udvikling efter at have været på vores Bootcamp. Intet sker uden hårdt arbejde men vi ønsker at give dem muligheden, for at udvikle sig fra en casual gamer til en pro gamer”, fortsætter David Merkistein Rasmussen i sin udtalelse.

Udover billetterne til fodboldkampen mellem FC Nordsjælland og Lyngby vil der også være en rundvisning på FC Nordsjællands stadion.

Herunder kan en præsentations-video af det kommende event ses:

Skriv et svar