Det kræver skills, at styre bolden i luften. Dermed bliver det nok sværere at score i det kommende mode. (Foto: Psyonix)

Sådan ser det kommende mod i Rocket League ud

Udviklerne bag det populære bil-fodboldspil har netop lækket et billede, der med stor sandsynlighed løfter sløret for et kommende mod i Rocket League

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Et tweet fredag formiddag fra Psyonix, der står bag Rocket League, afslører, at der formentligt er et helt nyt mod på vej til det populære bil-fodboldspil.

Som spillet er nu, går ud på, at der er to hold med en til fire spillere på hvert, en bold og to mål. Det gælder så om at score flere mål end modstanderholdet.

Sådan bliver det ved med at være i det kommende mod, men i den næste opdatering vil udviklerne formentlig komme med en basketball inspireret udgave.

I tweetet afslører de også, at det nye mod kommer til at hedde Rocket League Hoops. Det må man formode, da de hashtagger opslaget med #rocketleaguehoops.

En af de sværeste ting i Rocket League er at kontrollere bolden, når den er i luften. Dermed kan man sagtens forestille sig, at det nye mod kommer til at falde i god jord hos de mere trænede spillere.

 

Skriv et svar