Lars Løkkes tale til Blast Pro Series vækker opsigt

Første mand på scenen på finale dagen i Royal Arena var ingen andre end statsminister Lars Løkke Rasmussen, og det er ikke noget, der er gået ubemærket hen.  

Skrevet af Kasper Frank 

Det endte som bekendt ikke med den store Astralis-sejr, som mange havde håbet på ved Blast Pro Series i Royal Arena. Her dagen derpå, er det dog stadig en dansker, der får taletid i mange medier og esportsmedier. Den danske statsminster Lars Løkke Rasmussen, var nemlig første mand på scene på finale dagen, og det er ikke gået ubemærket hen hverken i Danmark eller ude i verden.

Det var da også tydeligt, at statsministeren havde overvejet sine ord:

“I har sikkert alle prøvet at skulle forklare jer selv flere gange og overbevise folk om, at I ikke spilder jeres tid. Men jeg håber, at det er fortid, for I er sportsudøvere. I er ægte sportsudøvere,” sagde Lars Løkke Rasmussen fra scenen.

“Det er en inkluderende verden, der bringer folk sammen på tværs af landegrænser og kontinenter. Her bliver i ikke dømt ud fra jeres nationalitet, religion, udseende, men på jeres evner. At spille, at samarbejde og være en del af noget større,” sagde statsministeren.

Til Ekstrabladet går statsministeren endda så lang at kalde Astralismandskabet for helte:

“De (Astralis, red.) er helte. Men ansvarlige helte, for signalet bliver jo, at man ikke bare skal sidde hjemme foran skærmen og blive tyk og doven,” sagde han.

Statsministeren benyttede også muligheden for at svinge forbi heltenes område, og få taget et billede:

Det internationale esportsmedie TalkEsport.com har også skrevet denne artikel om talen, ligesom TV2.dk og Politiken.dk også har statsministerens åbningstale med i dagens historier.

En kommentar

Skriv et svar