Billede via https://twitter.com/astralisgg

League of Legends-holdet Origen bliver rebrandet til Astralis

Astralis tog fornylig til Twitter, for at annoncere at League of Legends-holdet, Origen, står til at blive rebranded til Astralis-navnet. Det siges, at beslutningen træffes ud fra, at de har haft en skuffende sæson, hvor de måtte ende sæsonen som nummer chok i dette års Summer Split.

Det var et resultat, som fik mange fans til tasterne, hvor de krævede omrokeringer i ledelsen, eftersom de ikke har formået at leve op til den historiske stamtavle, som Origen har.

Der foretages omrokeringer

Astralis har skrevet et blogindlæg om netop dette, hvor de beskriver, hvordan de har planer om at gå ”en anden, men alligevel velkendt vej” i deres genopbygning af organisationen, som både vil inkludere ”i forvejen kendte og nye ansigter”. De store nøglebegivenheder har været General Manager Martin ”Deficio” Lynges og Enrique ”xPeke” Cedeño, hvor xPeke dog forbliver aktionær i Astralis Group.

Der herskede længe tvivl om, hvem der skulle overtage for nuværende cheftræner, André ”Guilhoto” Guilhoto, men Astralis har siden da introducerede deres trænerstab, hvor de har forfremmet den tidligere assistenttræner, Baltat ”AoD” Alin-Ciprian, som dermed bliver cheftræner. Han bliver naturligvis hjulpet af en assistenttræner, hvor valget faldt på Bjørn-Vegar ”iHansen” Hansen, tidligere træner for NLC-holdet Nordavind.

Astralis har høje ambitioner

Kasper Hvidt, der er Director of Sports, siger følgende ”vi ønsker at vinde, men vi ønsker at vinde samtidig med, at vi styrkes som hold og organisation”. Han forklarer yderligere, hvordan han ønsker, at de kan være med i spillet om verdensmesterskaberne, hvor han siger ”Vi ønsker at være med i løbet om titlen ved Worlds, men ligesom med vores Counter Strike-hold, så tager det tid. Vi begynder med at bygge den stærkest mulige organisation om holdet.” 

Det er samtidig ukendte vande for Astralis, som nu, for første gang i organisationens historie, skal blande sig i League of Legends-scenen, hvor de indtil nu udelukkende har været repræsenteret i Counter Strike og FIFA. Det kan anses som værende et stort tab at miste et ikonisk brand som Origen, men det er blot endnu en trædesten i en lang række, der har til hensigt at bane vejen for nyt talent i LEC.