Liquid i spidsen af BLAST Pro Series efter FaZe-triumf

BLAST Pro Series blev i weekenden afholdt i Miami. Her var det FaZe, der gik hele vejen, da de ganske overbevisende satte Liquid på plads i finalen.

Turneringen vil med danske øjne mest huskes for Astralis’ katastrofale andendag, hvor de tabte tre kampe på stribe og dermed sluttede på en femteplads.

Resultatet betyder, at det er Liquid, der er i spidsen af det innovative format. Efter to turneringer har de opnået to andenpladser, hvilket samlet set giver dem 16 point.

Astralis og FaZe deler andenpladsen med hver 12 point, mens MiBR følger efter med 6 point. Na’Vi og NiP har 4 point, mens Cloud9 endnu ikke er kommet på tavlen.

De syv hold vil hver især spille fem turneringer i denne sæson ud af i alt syv turneringer. Det vil sige, at hvert hold skal sidde over i to turneringer, hvilket efterlader plads til andre hold, der kan kvalificere sig til turneringerne.

Når de syv turneringer er overstået, avancerer de fire bedste hold således til den store finaleturnering, der afholdes i slutningen af året. Her kæmpes der om en præmiesum på 500.000 dollars. Det annoncerede RFRSH i forbindelse med turneringen i Miami.

Næste turnering finder sted i Madrid. Den starter den 11. maj.

Stillingen

  1. Liquid – 16 point (2)
  2. Astralis – 12 point (2)
  3. FaZe – 12 point (2)
  4. MiBR – 6 point (2)
  5. NaVi – 4 point (1)
  6. NiP – 4 point (1)
  7. Cloud9 – 0 point (1)

Skriv et svar