Foto: ESL

Liquid tæt på kæmpe præmie efter ESL-triumf

Liquid var de bedste ved ESL-turneringen i denne weekend. Det står klart efter en finalesejr over franske G2, der i momenter viste tegn på at have ramt sit højeste niveau.

Liquid vandt 3-1 i finalen efter sejre på Dust2, Overpass og Inferno. Kun på Nuke blev de udspillet af G2, hvor en storspillende kennyS gjorde sit bedste for at holde franskmændende inde i kampen.

Du kan se highlights fra finalen herunder:

Med sejren i ESL Pro League Season 9, er Liquid nu ganske tæt på at udløse den anden Intel Grand Slam-bonus. Astralis var de første vindere af præmien, der gav en ekstra bonus på 1 million dollars, men Liquid har tre sejre – og hele syv kommende turneringer til at vinde den sidste.

Der er i alt blevet afholdt fire turneringer, der tæller med i årets Intel Grand Slam. Den første turnering blev vundet af Astralis. Det var nemlig Majoren i Katowice. Siden har Liquid gjort rent bord i Sydney, Dallas og nu altså i Montpellier.

Næste turnering i formatet er ESL Cologne, dernæst følger IEM Chicago og ESL One New York. Liquid deltager i alle tre turneringer.