Logitech G og McLaren annoncerer Logitech McLaren G Challenge 2020

 Logitech G, en del af brandet Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), og den førende innovatør inden for spilteknologier og gear, præsenterer den tredje, årlige Logitech McLaren G Challenge 2020. Konkurrencen er skabt på baggrund af succesen fra de tidligere Logitech G Challenge e-racerløbskonkurrencer sammen med racerløb- og teknologimærket McLaren; skaberen af luksus og højtydende sportsvogne og super cars.

”I løbet af de sidste par måneder har vi set en eksplosion i e-racing” siger Jim Hoey, Head of G Challenge hos Logitech G. ”Det er tydeligt, at linjen mellem virtuel og ægte racing er blevet sløret, og nu, mere end nogensinde, har mennesker overalt adgang til en utrolig racingoplevelse”.

Der er mere på spil i dette års G Challenge. I år får vinderen en fire-dags tur til London med alt betalt, kommer med bag kulisserne hos McLaren, får en guidet tur hos McLarens Technology Centre, coaching fra den internationalt-kendte racerkører Lando Norris, en køretur i en McLaren sportsvogn og en VIP-oplevelse til F1® British Grand Prix 2021.

”Logitech McLaren G Challenge 2020 er et utroligt spændende skridt i vores succesfulde samarbejde med Logitech G,” siger Mark Waller, Managing Director of Sales & Marketing hos McLaren Racing. ”G Challenge er for McLaren og Logitech G en stærk måde at skabe forbindelse til vores fans på og en mulighed for gamere fra hele verdenen til at dele deres passion for racerløb og teste deres køreevner.”

Logitech McLaren G Challenge 2020 er delt op i fire divisioner – Nordamerika, Latinamerika, Europa og Asien og Stillehavsområdet – som hver holder online kvalifikationer og/eller wildcard events gennem sommeren 2020. Vinderne af disse events skal konkurrere i divisionernes regionale finaler. Top tre fra hver division skal så kæmpe i den verdensomspændende finale.

De online kvalifikationskampe, wildcards og regionale finaler i Logitech McLaren G Challenge 2020s vil alle blive spillet på Projekt CARS 2. De regionale finalister vinder en plads i den store finalekonkurrence og betalt rejse dertil for dem selv og en gæst.

“Det er tredje år, vi arbejder på G Challenge med Logitech, og vi kan ikke vente til startflaget, ” siger Joe Barron, Marketing & Esports Manager hos Slightly Mad Studios. ”De forrige år har kampen været tæt og konkurrencerne episke, hvilket har hjulpet os med at finde nogle af de mest talentfulde inden for e-racerløb. I 2020 vil vi se nye ansigter kæmpe mod kendte navne, og med så stor en præmie på spil, vil kørerne trykke speederen helt i bund.”

Skriv et svar