Alex ich har fra dags dato lagt musen på hylden. Foto: Riot

LoL-legenden Alex Ich indstiller karrieren

Den russiske LoL-legende, Alexey “Alex Ich” Ichetovkin, har netop offentliggjort på Twitter, at han efter en lang og succesfuld karriere lægger musen på hylden og stopper med at spille.

Skrevet af Alexander Wilson

LoL-scenen har fra dags dato mistet en legende, da den russiske mid laner Alex Ich har skrevet på Twitter, at han fra dags dato indstiller karrieren og forlader den konkurrence-mæssige LoL-verden, som han har været en del af siden 2010.

Hans karriere tog for alvor fart i oktober 2011, da han blev en del af Team Empire, som senere blev til Moscow Five og Gambit Gaming. De blev hurtigt set som store konkurrenter til verdenstoppen, og da hans karriere peakede for 6-7 år siden blev han anset som værende en af verdens bedste spillere.

Herefter har han repræsenteret hold som Renegades og Ninjas in Pyjamas, og med førstnævnte hold fik han i 2016 sin debut i LCS. Han har dog tidligere leveret flotte resultater såsom en førsteplads ved IEM Season VII, ESL Major Series Winter 2012 og IEM Season VIII. Men nu slutter karrieren altså for den 26-årige russer.

Herunder kan du ses nogle af hans bedste øjeblikke igennem karrieren.