LoL-transfer: Jensen siger farvel til Cloud9

Off-season er begyndt, og vanen tro betyder det, at der bliver handlet spillere på kryds og tværs. Et af pausens mest prominente transfers involverer danske Nikolaj ‘Jensen’ Jensen.

Den 23-årige Nikolaj ‘Jensen’ Jensen har været Cloud9’s foretrukne mid-laner siden 2015. Danskeren har været med til at bringe holdet til semifinalens ved årets Worlds-turnering samt i finalen ved NA LCS 2018 Summer Split.

Men nu er det blevet tid til nye græsgange for den danske stjernespiller, som fra næste sæson vil være at finde hos Team Liquid, hvor han med stor sandsynlighed vil tage pladsen fra Eugene ‘Pobelter’ Park. Det er dog begrænset, hvor mange detaljer på nuværende tidspunkt findes om skiftet.

Cloud9 var som familie for Jensen

I forbindelse med skiftet, har Nikolaj Jensen udtrykket, at han altid vil have et særligt forhold til Cloud9:

“Min respekt og taknemmelighed går ud til Cloud9. Selvom vi nu går hver vores vej, er der en ting, der er sikker; familie varer evigt.” Sådan skriver Jensen på Cloud9’s hjemmeside i forbindelse med skiftet.

Også Jack Etienne, der er CEO og ejer af Cloud9, har i forbindelse med skiftet gjort det klart, at Jensen har haft en ganske særligt rolle på holdet League of Legends-hold:

“Jensen er som familie for alle os i organisationen, og det er svært at sætte ord på, hvor taknemmelige vi er hos det, han har gjort for klubben. Hverken huset eller holdet vil være det samme uden ham, men han skal vide, at han altid vil have familie og livslange venskaber her. Det har været en gave, at arbejde sammen med ham,” skriver Jack Etienne på holdet hjemmeside.