Magisk og resten af OpTiC-holdet kan følges allerede fra klokken 21.30 i aften. Foto: Adela Sznajder via Dreamhack

Magisk spiller 21.30 med OpTiC: Skal du se med?

OpTiC spiller for det meste om natten, så det har været svært at følge med i flere af det nye mandskabs kampe, men i aften er dette anderledes, da danske “Magisk” og resten af holdet skal i kamp klokken 21.30.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

OpTiC har haft mere end en godkendt start med deres europæiske hold, som blandt andre indenholder danske “Magisk”, der tidligere spillede for North.

Et større problem for danskere er dog, at næsten alle deres kampe bliver spillet midt om natten i hverdagene, hvilket kan være svært at følge med, når man enten skal op i skole eller på arbejde tidligt næste dag.

OpTiC ligger øverst i ESL Pro League med otte sejre og to tabte kampe, men i aften omhandler det den nordamerikanske kvalifikationen til EPICENTER.

Deres første kamp i kvalifikationen er allerede afviklet, hvor de tabte på to maps mod Cloud9. Primært var den præget meget af, at hele OpTiCs mandskab var i Europa, og dermed spillede med høje pings.

Det er der nu ændret på, da holdet endnu engang er at finde i USA i OpTiCs gaminghus, da der er flere vigtige kamp som denne i aften samt i ESL Pro League.

Du kan i aften følge danskeren og resten af OpTiC-holdet klokken 21.30, hvor de skal op mod Misfits i en kamp, hvor taberen ryger ud, mens vinderen skal møde NRG.

Det hele kan følges på EPICENTERs officielle Twitch-kanal:

Se livevideo fra epicenter_en1 på www.twitch.tv

Skriv et svar