pashaBiceps biceps får ikke løftet mange trofæer disse dage. Foto: Adela Sznajder, DreamHack via Flickr.

Mareridtet fortsætter for Virtus.Pro til EPICENTER

Det er længe siden polske fans har haft noget at råbe hurra for. Fortidskæmpen Virtus.Pro er ikke uvant til akavede nederlag, men for folk der har fulgt med i lang tid, bliver det aldrig nemt at se den sagnomspundne organisation skrabe bunden i professionel CS:GO.

Skrevet af Johannes Kjems

Ud af Major-kvalifikationen med tre nederlag og ikke en eneste sejr. En femteplads til BLAST Pro Series Istanbul. Bundskrabere i ECS Season 6. Det er hvordan den sidste måneds tid har set ud for Virtus.Pro – og det er bare toppen af isbjerget i en lang periode med skuffende resultater.

Det er svært at forestille sig, at VP kunne give Astralis kamp til stregen i en Major-finale for halvandet år siden. Men holdet er ikke det samme mere.

Veteranerne er langsomt blevet skiftet ud med ungt blod. De to sidste overlevende fra verdenmesterdagene er Filip “NEO” Kubski og Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski. Begge var til at finde på bunden af scoreboardet efter et nederlag, der virkelig må få de sidste hardcore fans til at rive hårene ud af hovedbunden.

Et 0-2 nederlag til ingen andre end nordamerikanske Swole Patrol, der bl.a. råder over tidligere Cloud9-spiller Ryan “freakazoid” Abadir og den unge Braxton “swag” Pierce.

Dermed misser Virtus.Pro chancen for at komme med til slutspillet ved EPICENTER i Moskva d. 27 oktober.

Næste LAN-turnering for Virtus.Pro bliver SuperNova CS:GO Malta, men medmindre der sker drastiske forbedringer skal man nok ikke have forventningerne for højt.

Skriv et svar