Coldzera og MIBR har ikke haft den store succes på det seneste. Foto: Adela Sznajder via Dreamhack

Medie: Coldzera spekulerer i at forlade MiBR

Det tidligere SK Gaming, nu MiBR, har netop startet det gamle brasilianske brand op på ny under Immortals, men allerede nu ser det dog ud til, at der er ændringer på vej til holdet.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

MiBR ser ud til at gå ændringer i møde inden for den nære fremtid, da “boltz” ifølge DBLTap er på vej ud af holdet til fordel for Cloud9-spilleren “tarik”.

Boltz har af flere omgange været rygtet væk fra holdet, når de har underpræsteret ved turneringer, hvilket er sket flere gange det seneste år.

Udover Boltz kunne holdet dog også miste deres helt store stjerne, “coldzera”, det afslører det franske medie Flickshot.fr.

Coldzera er angiveligt uenig med “FalleN” og “fer” om hvordan, at holdet fremover skal køres. Og det er netop derfor, at Coldzera, der er blevet kåret til verdens bedste to år i streg, overvejer at forlade holdet efter FACEIT Majoren.

Det franske medie melder ligeledes om, at Liquid er et varmt emne for verdensstjernen, som ville blive genforenet med “TACO”. Det eneste problem er den nye kontrakt, der angiveligt skulle have en meget høj frikøbsklausul.

 

Skriv et svar