Det tidligere 100 Thieves og Immortals mandskab, dog uden kNgV, ser ud til at skrive under med SK Gaming. Foto: Pierre Yves Laroche via DreamHack.

Medie: Immortals forlanger $1 million for deres tre bænkede spillere

Der er et Major-spot på højkant, og nu har CEO’en af Immortals ifølge Flickshot.fr sat prisen på intet mindre end 1 million dollars for at købe “HEN1”, “LUCAS1” og “fnx” ud af deres kontrakter.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

De tre bænkede Immortals-spillere har angiveligt allerede skabt et hold sammen med deres tidligere holdkammerat “kNg” og TeamOne’s “bit”.

Men skal de have muligheden for at spille sammen i officielle kampe, så skal de købes ud af Immortals, og her har Noah Whinston, direktøren i Immortals, sat købsprisen på 1 million dollars svarende til knap 6,5 millioner danske kroner.

Med dette hold kommer der dog en plads ved den kommende ELEAGUE Major i 2018, da en eventuel køber vil have sikret tre af spillerne fra Immortals-holdet ved den seneste Major. Her var HEN1, LUCAS1 og kNg alle tre med til at gå hele vejen til finalen. Netop derfor er de speciel attraktive.

Handlen kunne dog meget vel gå i vasken, da køberne angiveligt mener at prisen er for høj. Det er ligeledes afgørende for en eventuel køber, at handlen går igennem inden den 10. november, da alle 8 Legende-hold fra sidste Major skal registrere deres holdkort inden denne dato for at bibeholde pladsen.

Lige nu ser forhandlingerne ud til at trække ud, og derfor bryder forhandlingerne sandsynligvis sammen, hvis ikke handlen går igennem inden den 10. november.

Skriv et svar