OpTic ønsker tilsyneladende at købe Nikolaj "niko" Kristensen. Foto: Jennika Ojala via DreamHack

Medie: OpTic vil have fingrene i niko

Der har siden i går floreret en del rygter omkring North, og nu begynder det at ligne et puslespil, der er ved at være på plads. Ifølge HLTV ønsker OpTic at købe Nikolaj “niko” Kristensen.

Skrevet af Alexander Wilson

I går afslørede mediet DBLTAP, at Casper “cadiaN” Møller og Nicklas “gade” Gade snart vil trække North-trøjen over hovedet i kølvandet af en skuffende præstation ved FACEIT Majoren, hvor løverne røg ud allerede i første fase.

Her skal førstnævnte efter sigende erstatte den nuværende holdkaptajn, Mathias “MSL” Lauridsen, imens gade kommer tilbage i North-lejren efter at have være udlånt til OpTic. Han skal tilsyneladende erstatte niko, som officielt er på kontrakt hos Heroic og blot har spillet for North i lidt over en måned.

Nu erfarer HLTV, at OpTic ønsker at købe niko fri fra Heroic for at erstatte gades plads på holdet. Hvis det kommer til at ske, bliver niko genforenet med sine tidligere holdkammerater fra Heroic, Jakob “JUGi” Hansen og Marco “Snappi” Pfeiffer. Dermed vil holdet komme til at bestå af følgende spillere.

 Marco “Snappi” Pfeiffer
 Jakob “JUGi” Hansen
 René “cajunb” Borg
 Kristian “k0nfig” Wienecke
 Nikolaj “niko” Kristensen

 

 

 

Skriv et svar