Foto: Fra YouTube

MonteCristo om skifte: “Blizzard har betalt mig mere for to uger, end Riot har for fem”

Casteren MonteCristo, har ikke pæne ting at sige om sin tidligere arbejdsgiver, Riot.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Der er ingen tvivl om, at MonteCristo, er en af de mest populære freelance castere i verden, og har man fulgt med i eSport i de sidste par måneder, er man nok heller ikke i tvivl om, at han ikke længere caster League of Legends, som han ellers har været en fast bestanddel af i årevis.

MonteCristo har kastet sig over Blizzards Overwatch, som han castede under det for nyligt overståede BlizzCon.

Yahoo Esports interviewede MonteCristo under BlizzCon, og i det 15 minutter lange interview, løftede han blandt andet sløret for, at Blizzard er noget mere rundhåndede end Riot, når det det kommer til at aflønne castere.

Han fortæller, at han tjener det samme for to ugers arbejde hos Blizzard, som han ville tjene på fem uger hos Riot, og han har i det hele taget en lang række kritiske punkter omkring Riots måde at behandle deres medarbejdere på.

“At man ikke må caste andre spil. Er tvunget til at møde op på kontoret hver dag for næsten ingen grund. Hvis man fortæller dette til en hvilken som helst top-caster fra DOTA, CS eller League som jeg var, så tror jeg ikke, at det er et sted, som castere vil tage hen,” siger han og fortsætter:

“Riot siger selv, at de vil være et sted, hvor de bedste talenter ønsker at arbejde. Og det er bare slet ikke tilfældet i øjeblikket,” siger han.

Man kan se hele interviewet herunder:

Skriv et svar