Ropz går i skole samtidig med, at han spiller for mousesports. Foto: Skærmbillede fra Twitch.

Mousesports-spiller dopingtestet efter gårsdagens opgør imod FaZe

Efter opgøret imellem mousesports og FaZe i går aftes blev mousesports-spilleren, Miikka “suNny” Kemppi, testet for brug af doping til trods for en knap så god præstation i kampen.

Skrevet af Alexander Wilson

Det er nok de færreste, der tænker over det, men de professionelle CS:GO-spillere har faktisk mulighed for at indtage stoffer, som giver dem fordele i spillet. Det var der efter gårsdagens kamp imellem mousesports og FaZe til ESL Pro League Finals i Dallas mistanke om, at suNny havde gjort nytte af. Derfor blev han testet.

Det var til trods for en 21-43 score og en rating på sølle 0.60. Og det undrede da også hovedpersonen selv, at der var mistanke, da han skriver på Twitter, at han synes, det er lidt sjovt at blive dopingtestet efter sådan en præstation.

Hvad man helt præcis bliver testet for som spiller, når man bliver dopingtestet, vides ikke. Lukas “gla1ve” Rossander har dog tidligere udtalt på Twitter, at det udelukkende er stoffer, som beroliger nerverne eller gør dig mere fokuseret, som ikke er tilladt at indtage inden en kamp.

 

 

Skriv et svar