Mathias "MSL" Lauridsen har netop vundet sin første MVP-titel. Foto: DreamHack, Adela Sznajder.

MSL giver bænket Mertz hårde ord med på vejen: “Han skal spille mere lower level-CS”

Mathias “MSL” Lauridsen mener, at hans bænkede holdkammerat Daniel “Mertz” Mertz mangler erfaring på et lower level CS-niveau og er glad for de første kampe med den spanske stand in “Mixwell”.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen

Det vakte måske lidt undren, da North op til DreamHack Valencia, som spilles i denne weekend, valgte at bænke deres AWP-spiller Daniel “Mertz” Mertz.

Men ifølge holdets in game leader, Mathias “MSL” Lauridsen, skyldes det simpelthen, at Daniel “Mertz” Mertz mangler erfaring på et lavere CS:GO-niveau, hvor han ifølge “MSL” skal lære at spille mere smart.

Det siger “MSL” til HLTV.

“Han (Mertz, red.) er et stort talent, men jeg synes, han havde brug for at spille noget mere lower level CS. Tag for eksempel “S1mple”, han spillede for HellRaisers, FlipSid3 osv., før han kom op på den helt store scene, så jeg synes, “Mertz” har brug for noget mere tid til at udvikle sig selv og finde ud af, hvordan man spiller smart og også spille hans stil. Han har brug for tid og brug for at arbejde virkelig hårdt,” siger Mathias “MSL” Lauridsen til HLTV.

Samtidig mener North-kaptajnen også, at der mangler AWP-talenter på den danske CS:GO-scene, og det netop var derfor, North valgte at prøve spanske “Mixwell” af under DreamHack Valencia.

“Vi har snakket om at få en engelsktalende stand in for at prøve det af, fordi jeg mener, at der mangler AWP-talenter i Danmark. Eller der er talenter, men vi vil have en AWP-spiller, der kan dræbe rigtig mange og spille smart. Derfor ville vi prøve at spille med “Mixwell”, fordi han er en smart spiller og god med en AWP, og vi ville også gerne prøve, hvordan det går med at spille på engelsk,” siger Mathias “MSL” Lauridsen til HLTV.

Derfor må det antages, at “Mertz” fremtid på North kan virke en kende usikker, og at troen på den unge AWP-spillers evner ikke er stor lige nu hos resten af holdet. I hvert fald ikke hos “MSL”.

Inden turneringen sagde North i en pressemeddelelse, at man ønskede at prøve en ny konstellation af inden sommerferien, fordi efteråret byder på flere store, vigtige turneringer som f.eks. Majoren i London.

I samme pressemeddelelse sagde North også, at det derfor ikke var sikkert, hvem der skal spille AWP, når DreamHack Masters i Stockholm begynder den 29. august.

Læs også: Alt om film og TV-serier på Flix.dk

“Vores startende lineup til DreamHack Masters i Stockholm må vente med at komme på plads, indtil vi har spillerne tilbage fra sommerpausen. Der vil vi kigge på vores muligheder, inklusive Daniel “Mertz” Mertz, som vores femtespiller,” sagde sportsdirektør i North, Jonas “whimp” Svendsen i pressemeddelelsen.

Alt imens vi må vente at se, hvordan North i fremtiden kommer til at stille op, kan du jo nyde “Mertz” double no scope mod AGO fra en måneds tid siden.

Skriv et svar