Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Mulighed for danskerfest med tre danske hold i kvartfinalerne

Hvis man er gået på tidlig efterårsferie, er der rig mulighed for at se en masse dansk CS:GO denne fredag. 

Efter en velfortjent hviledag i Kiev, spilles der i dag kvartfinaler ved StarSeries i-League. Otte hold er klar til kamp, og blandt disse er hele tre hold danske, nemlig North, Fragsters og Optic. Præmiepuljen er på 1,9 millioner kroner, og der rigtig gode muligheder for, at vi kommer til at se flere danske hold i semifinalerne, der spilles lørdag. Lodtrækningen er nemlig faldet ud således, at ingen af de danske hold skal møde hinanden i dag.

Som det fremgår, skal Fragsters  møde Vega Squadron, der i øjeblikket ligger nr. 23. på HLTV´s verdensrangliste, så Fragsters, der slog North tidligere i turneringen, kunne bestemt have trukket en værre modstander. Det mener Morten Vogelius, der er stifter og medejer af Fragsters.

“Af de hold der er tilbage, er Vega på papiret et af de svagere hold, som vi føler at vi godt kan slå i BO3, det sagt, så undervurderer vi dem på ingen måde, de spillede med i majoren for kort tid siden samtidig vil de have lokal støtte fra publikum med to spillere fra Ukraine. Det er dog et hold hvor udviklingen ser ud til at være gået i stå. Hvis man ser på HLTV-rankingen har de ikke rigtig udviklet sig selvom de har spillet sammen knap 2 år nu. Sidste gang vi mødte dem ligger over et år tilbage, men der vandt vi også 2-0. Vi håber på at en masse danskere vil se kampen og heppe på os, den support vi får og kan mærke hjemmefra betyder meget,” siger han.

Læs også vores baggrundsartikel om Fragsters her.

Optic møder Australske Renegades, som de faktisk ligger side om side med på hhv. 24. og 25. pladsen på verdensranglisten. North møder NRG ESPORTS, hvor der absolut også er lagt i ovnen til en spændende kamp.

Alle dagens kampe kan ses på den officielle stream fra kl 9.00 hvor Optic og Renegades åbner festen.

Se livevideo fra Starladder_CS_en på www.twitch.tv