Nathan 'NBK-' Schmitt fra sin tid som fast mand hos G2. Foto: Adela Sznajder via Dreamhack Flickr.

Mystisk movement: Har NBK tabt småkagerne?

Det nystartede franske mandskab Vitality har flere store navne på holdkortet. Men af og til kan rutinen glippe for selv de bedste.

 Vitality tørnede i går sammen med det internationale Valiance i en online b01-kamp ved turneringen LOOT.BET Cup #3. Det var på mange måder en ganske almindelig og forudsigelig kamp uden de helt store udfald og overraskelser. Vitality vandt 16-11 og alting var, som man kunne havde regnet med. Sådan næsten.

For der var dog særligt ét øjeblik, som har fået en del opmærksomhed. Nemlig da den franske veteran Nathan ’NBK’ Schmitt i 23. runde forsøger at plante bomben. En operation, man skulle tro, at den rutinerede stjernespiller kunne udeføre i søvne. Men i går var det ikke tilfældet.

Se hvordan NBK bærer sig ad herunder:

Om den komiske fejl skyldes for lang tid på bænken hos G2, for lidt frølår på franskmandens morgenbaguette eller blot svigtende koncentration på online-serveren ved kun NBK selv.

Her på redaktionen ønsker vi NBK og drengene tillykke med gårsdagens sejr og håber, at de får styr på deres grundlæggende movement til næste kamp.

GG WP.