Den næste Major vil blive afholdt i Europas største by, London. Foto: NegativeSpace

Næste Major bliver afholdt i London af FACEIT

Den sidste Major i 2018 bliver afholdt af ingen ringere end FACEIT, og der er bestemt tale om en interessant lokation, da det bliver i Londons SSE Arena, Wemblet, hvor der er plads til 12.500 tilskuere.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

FACEIT har fået æren af at afholde den sidste Major i 2018, og det bliver ligeledes virksomhedens første. Den vil blive afholdt i London fra den 19.-22. september.

Virksomheden er dog kendt for deres turnerings-platform, hvor man både kan spille en form for matchmaking, mens de flere gange om måneden afholder turneringer.

De er kendt for at integrere deres fans meget i deres beslutningsprocessor samt har gjort meget for hele CS:GO-communitiet med deres platform, og nu belønnes de med en Major.

Det hele kommer til at foregå i London, hvor SSE Arenaen, Wembley, skal huse verdens største CS:GO-turnering.

Her er der plads til 12.500 tilskuere, og det er en forbedring i forhold til ELEAGUE Majoren i januar, som blot havde plads til 7.200 tilskuere.

Formatet forbliver det samme, og her skal de to danske hold igennem det, der tidligere blev kaldt Major-kvalifikationen, men nu betegnes som New Challengers Stage:

New Legends Stage
Cloud9 FaZe
Natus Vincere SK
mousesports Quantum Bellator Fire
G2 fnatic
New Challengers Stage
Gambit Vega Squadron
Space Soldiers BIG
Astralis Liquid
North Virtus.pro

FACEIT har i samme ombæring lavet en præsentationsvideo af deres kommende Major:

Skriv et svar