NaVi er vinderne af BLAST Pro Series Copenhagen 2018. Foto: via. Wael Yassin.

NaVi vinder BLAST Pro Series Copenhagen 2018

Natus Vincere vinder BLAST Pro Series Copenhagen 2018. NaVi gjorde kort proces over to maps.

Skrevet af Markus Ambrosius

Første map, Mirage

Finalisterne lagde ud på NiPs map pickMirage.
NiP har gjort god figur på Mirage med deres nuværende line-up. Det var også på Mirage, at Astralis indkasserede et af deres få nederlag ved FACEIT-Majoren i London – og det var netop imod NiP i et triple overtime-opgør.

Starten af første map var dog en meget ensidig affære, og der skulle gå mere end seks runder, før NiP fik strukket en sejrsstime på mere end ét point sammen. Men så fik svenskerne også opbygget noget momentum og god damage control. NiP kunne være tilfredse med “kun” at være bagud 9-6 ved pausen.

NiPs gode form på Mirage rakte dog ikke til mere end “tæt på”. NaVi skruede op for tempoet, og det ukrainsk-russiske mandskab viste sig at være for stor en mundfuld for svenskerne. S1mple tog en slapper, og i stedet trådte electronic i karakter og leverede en ADR på 105.0.

NaVi vinder Mirage 16-10.

Andet map, Inferno

NiP havde for alvor ryggen mod muren, efter de tabte deres eget map pick og nu skulle spille en knald-eller-fald-kamp på NaVis map pick, Inferno.
NaVi fortsatte, hvor de slap på Mirage. S1mple og co. indtog nok engang førersædet og styrede tempoet derfra.

Inferno bølgede frem og tilbage. NiP fik krampagtigt stjålet nogle runder hist og her, men NaVi nægtede at eco og vandt konsekvent det ene half-buy efter det andet. NaVis utrættelige tilgang var ubarmhjertig og resulterede i, at NiP sjældent formåede at vinde sammenhængende runder.

Selvom den romantiske CS-seer formentlig nød at se CS-koryfæerne f0rest og GeT_RiGhT spille op med verdens bedste CS:GO-spillere, så viste den nye garde – S1mple og eletronic – at være en alt for stor mundfuld for svenskerne.

GGWP, NaVi!