Astralis møder i aften Natus Vincere i finalen ved FACEIT Majoren. Foto: Jennika Ojala via DreamHack

New Legends Stage er på dag tre: Astralis kan gå videre til slutspillet

New Legends Stage ved FACEIT Majoren er nået dag tre, og her bliver det for alvor spændende, da danske Astralis har mulighed for at gå videre til slutspillet, imens enten enten FaZe eller mousesports ryger ud af turneringen.

Skrevet af Alexander Wilson

Tredje dag af New Legends Stage er nået, og her er der spændende opgør i sigte. Imens fnatic og HellRaisers netop har sejret over henholdsvis Vega Squadron og TYLOO, så kan vi glæde os til klokken rammer 20:00, hvor Astralis skal på slagmarken.

Astralis har nemlig muligheden for at gå 3-0 i Swiss-gruppespillet, og dermed kan de sikre sig en plads i slutspillet og ligeledes en plads i New Legends Stage til næste Major. Alt dette hvis de dog formår at overvinde amerikanerne fra Liquid.

Derudover ryger enten FaZe eller mousesports ud af Majoren i aften, når de krydser klinger klokken 21:30. Alt er på spil for de to hold, og der er derfor lagt i kakkelovnen til et rigtig spændende opgør. Dagens kampe kan ses herunder:

Vega Squadron vs fnatic – 14-16
TYLOO vs HellRaisers – 10-16
14:00 – Winstrike vs Cloud9
15:30 – compLexity vs BIG
17:00 – Natus Vincere vs NiP
18:30 – G2 vs MIBR
20:00 – Astralis vs Liquid
21:30 – FaZe vs mousesports

Kampene kan ses på streamen herunder, og som bekendt er tiderne ikke fastlagt, da kampene blot starter efter den forrige er færdigspillet.

Se livevideo fra FACEIT TV på www.twitch.tv

Skriv et svar