Arkiv. Foto: Jennika Ojala via DreamHack

NiKo: ”Karrigan er færdig som in-game leader”

I et interview til HLTV fortæller FaZe-spilleren Nikola ’NiKo’ Kovač, at han fremover vil varetage rollen som holdets in-game leader.

– af William Demant

Den seneste tids resultater taler for sig selv. Det har ikke været et godt halvår for FaZe, og det kommer nu til at få konsekvenser internt på holdet. Sådan lyder det i hvert fald fra holdets superstjerne Nikola ’NiKo’ Kovač i et interview til HLTV.org.

Karrigan, NiKo, Karrigan, NiKo

To indledende nederlag ved Major-turneringen i London tidligere på måneden fik holdet til at skifte in game leader midtvejs i turneringen. Danske Finn ’Karrigan’ Andersen måtte således give anførerbindet videre til Nikola ’NiKo’ Kovač, hvorefter resultaterne med det samme vendte for FaZe. Holdet vandt resten af deres kampe i den indledende runde og kvalificerede sig til slutspillet, hvor de trods udmærket spil måtte se sig slået af Astralis i kvartfinalen.

Ved weekendens ESL One-turnering i New York lå in-game leader-rollen igen hos Karrigan. Men allerede i det indledende gruppespil, var det tydeligt, at FaZe ikke spillede op til deres bedste. Det blev derfor til to nederlag til henholdsvis G2 og NRG og et hurtigt exit til stjernerne fra FaZe.

Det dårlige resultat betyder derfor, at in-game leader-rollen fra nu havner fast hos NiKo. Sådan lyder det fra NiKo selv, da HLTV talte med ham efter deres exit ved ESL One New York.

Dårlig stemning, men ingen udskiftning

I interviewet fortæller NiKo ligeledes, at der har været trykket stemning i FaZe-lejren i et stykke tid. Men at han håber på, at det vil ændre sig i takt med den nye rollefordeling.

Med den nye rolle følger et tæt samarbejde med Karrigan og holdets svenske træner Robert ’RobbaN’ Dahlström.

I interviewet giver NiKo også udtryk for, at han på nuværende tidspunkt ikke ser det særlig sandsynligt, at der kommer udskiftninger i holdets besætning. Hvis det holder stik, betyder det med formentlig, at danske Karrigan fremover vil at påtage sig en mere passiv support-rolle på holdet.

Skriv et svar