Foto: Fra youtube

Nintendo Switch udkommer i dag, men spillene smager af L***

Så kom dagen, hvor Nintendos nye konsol blev tilgængelig for den danske gamer – men spillene smager forfærdeligt.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Her på esportsmagasinet har vi simpelthen ikke været skarpe nok, når det kommer til den nye Nintendo Switch, der udkommer i dag. Vi har ikke fået søgt om et anmelder eksemplar, som vi kunne sætte tænderne i.

Derfor har vi heller ikke fået smagt på spillene, som ellers er en gængs rutine, når en ny konsol kommer på markedet. Heldigvis har flere af vores kollegaer rundt omkring i verden haft muligheden for at smage på varerne, og umiddelbart tyder det ikke på, at spillene får ret mange Michelinstjerner.

Se bare her, hvordan det ser ud, når Mike Fahey fra Kotaku helt bogstaveligt smager på alle spillene fra Nintendos tidligere konsoller (på nær Nintendo 64)  og den nye Switch:

Mike Fahey lavede smagstesten, efter han havde set et tweet fra Jeff Gerstmann, der af en eller anden grund havde forsøgt at stille sulten men et spil fra den nye Nintendo Switch.

Der er selvfølgelig en mening med galskabet, og efter flere online smagstests har Nintendo nu udsendt en forklaring:

“For at undgå fejlagtige indtag, og for at holde spillene væk fra små børn, er spillene blevet behandlet med en bitter olie (Denatonium Benzoate). Olien er ikke giftig,” skriver Nintendo til Kotaku.

Man kan læse mere om Nintendos nye spillekonsol, der udkommer i dag fredag d. 3. marts, ved at følge dette link.

Skriv et svar