Foto: esm.dk

NordicBet tror på stor udvikling og satser på eSport

ESport er vokset flot og markant alene i 2016, hvilket har fået NordicBet til at sætte mere fokus og flere kræfter på at udbyde spil på det nye marked. Det har bl.a. ført til et samarbejde med Esportsmagasinet.

Skrevet af redaktionen – kontakt@esm.dk

Alle prognoser og forudsigelser viser, at eSport vil fortsætte sin fremmarch og blive mere og mere populært.

Det har selvfølgelig også betydet, at bookmakeren er begyndt at få øjnene op for, at der findes sport, som ikke udøves med fodboldstøvlerne, håndboldskoene osv. på.

Derfor har man hos bookmakeren NordicBet nu valgt at sætte mere fokus på sidens udbud af spil på eSportskampe, hvor de fleste bookmakersider endnu stadig har et meget begrænset udvalg af spil på netop eSport.

Det betyder bl.a., at det nordiske spilfirma har indgået et samarbejde med os her på Esportsmagasinet.

“Hos NordicBet har vi længe overvejet at satse mere på eSport, så da vi fik muligheden for et samarbejde med Esportsmagasinet, var vi ikke i tvivl. Vi forventer, at markedet for eSport fortsætter sin positive udvikling og ser naturligvis store muligheder i denne aftale fremover,” udtaler NordicBets Brand Manager Henrik Olsson.

Samarbejdet betyder, at vi på Esportsmagasinet hver uge bringer de bedste spil fra NordicBet til vores læsere, hvor det primært er vores spilekspert Emil Terkelsen, som skal finde guldkornene til jer.

På Esportsmagasinet var vi heller ikke i tvivl om, at NordicBet var det rigtige match til sådan et samarbejde.

“Vi kiggede os omkring hos de forskellige bookmakere, som er tilgængelige for danske brugere, og her var det kun ganske få af dem, som rent faktisk udbød mere end blot spil på, hvem der vinder kampen og eventuelt med et enkelt handicap. Når man skal finde de bedste spiltips til læserne, er det vigtigt, at der er mange flere spil at vælge mellem, og her skilte NordicBet sig meget positivt ud,” siger Daniel Winther Pedersen, medstifter og journalist på Esportsmagasinet.

For at komme bedst muligt i gang for nye spillere tilbyder NordicBet en signup-bonus på 100% oveni dit første indskud op til 1.000 kr.

Du kan komme i gang lige her, og så er det ellers bare om følge med, når vi guider dig til de bedste spil.

Vi vil ligeledes holde regnskab med de spilforslag, som vi kommer med, og det skulle naturligvis gerne gå i plus, så det hele bliver lidt sjovere.