glace og LOMME har nu fundet sammen med 3 svenskere i et nyt hold. Foto: North.

North Academy skifter to spillere efter 6 måneder sammen

Norths lillebror har fra dags dato valgt at skifte to spillere ud, hvilket sker knap seks måneder efter, at North offentliggjorde deres nye Acadamy-hold.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Norths Acadamy hold har indtil videre kun arbejdet sig frem af, hvor de i længere tid har ligget nummer fire i Danmark på Dust2.dk’s rangliste over Danmarks bedste hold.

Det har dog på det seneste ændret sig, da Tricked har lukket forespringet og ligeledes overhalet dem, men på trods af dette, har der ikke været de helt store skuffelser på det seneste for holdet.

Det har alligevel medført, at “glace” og deres ingame leder “LOMME” har fået besked på at pakke deres ting, og vil derfor ikke være en del af holdet fremover.

Selv skrev North følgende på Twitter:

Umiddelbart ser det dog ud til, at det primært skyldes, at de ikke har kunne finde deres normale flow frem efter en længere sommerpause:

“Efter pausen kunne vi ikke finde vores fodfæste igen på trods af, at vi prøvede meget hårdt. Vores nedadgående resultater og de medfølgende irritationer på holdet kunne ikke blive løst ordentlig, men vi splitter op på god fod, og jeg vil gerne takke både North, men også ave, mertz, acoR og gade for de 6 måneder.”, fortæller glace til Norths Facebook.

Dermed mangler North Academy to spillere og tæller derfor kun følgende tre:

 Nicklas gade Gade
Daniel mertz Mertz
Frederik acoR Gyldstrand

Alexander ave Holdt (coach)

 

Skriv et svar