Foto: Dreamhack, Adela Sznajder.

North ødelægger OpTic; Nu skal Fragsters i aktion

Danskeropgøret mellem North og OpTic ved StarSeries i-League Season 6 er netop færdigspillet. Her var især Nicklas “gade” Gade klar fra start, da han mildt sagt destruerede sine tidligere holdkammerater.

Skrevet af Alexander Wilson

Der var lagt i kakkelovnen til et rigtig spændende opgør, da North og OpTic skulle møde hinanden ved StarSeries i-League Season 6. De to hold har netop byttet spillere i form af gade, som er kommet tilbage til North, og Nikolaj “niko” Kristensen der røg den anden vej for at erstatte gades plads.

OpTic startede som Counter-terrorister på Overpass, og her startede de egentlig godt ud med at vinde de første fire runder. Herefter begyndte løverne at brøle, og de hev dermed den ene runde hjem efter den anden. De formåede at vinde kampen med cifrene 16-7

Vi kan dog glæde os til den næste kamp på programmet. Her skal der igen danskere på skærmen, eftersom det unge Fragsters-hold skal krydse klinger med tyske BIG. Fragsters ses dog som store underdogs i denne kamp, men spændende bliver det, om de kan hive en kanin eller to op af hatten. Kampen starter klokken 16:00 og kan følges på stream herunder.

Se livevideo fra Starladder_CS_en på www.twitch.tv