Foto: North

North og SteelSeries indgår kæmpe samarbejde

FCK og Nordisk Film oprettede tidligere i år en ny dansk organisation kaldt North, og nu er det blevet officielt, at North fremover vil samarbejde med SteelSeries i en aftale, “som potentielt kan sætte nye markedsstandarder inden for international e-sport”

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

North har netop vundet DreamHack Montreal i Canada i går efter, at de slog Immortals i finalen.

Det betød udover trofæet også en pengepræmie på over 300.000, og dermed ser det ikke helt skidt ud for de danske drenge, der ligeledes ligger nummer fire på verdensranglisten.

North kan nu fortælle i en pressemeddelelse, at de fremover vil samarbejde med SteelSeries.

Samarbejdet bliver omfattende, og selv fortæller den administrerende direktør i North, at det kan gå hen og sætte nye standarder inden for international eSport:

“Aftalen rummer naturligvis et økonomisk element, som potentielt kan sætte nye markedsstandarder inden for international e-sport. Endvidere er det for os mindst lige så interessant, at vi sammen med en dansk aktør, der er markedsledende og har været med siden e-sportens begyndelse, kan være med til at præge udviklingen af nogle skræddersyede produkter, der vil være med til at løfte vores performance, når vi dyster på højeste niveau”, fortæller Christian Sørensen i en pressemeddelelse til Esportsmagasinet.

Dermed vil North også fremover udvikle nye produkter i samarbejde med SteelSeries, hvilket er noget, som man tidligere har set en virksomhed som Xtrfy gøre i samarbejde med svenske Ninjas in Pyjamas.

Man vil derfor, sandsynligvis i nær fremtid, kunne se helt unikke SteelSeries produkter lavet i samarbejde med de danske CS:GO-stjerner fra North.

Skriv et svar