Kjaerbye har mulighed for at tage hævn mod sit gamle hold, Astralis, i finalen ved DreamHack Masters i Stockholm.. Foto: Jennika Ojala, DreamHack.

North VAC’ed: Få et indblik i off-season hos North

I en række nye videoklip med den drillende titel ”North VAC’ed” giver den københavnske organisation et indblik i spillerenes ferie – eller VACation, om man vil.

I midten af juli kunne North afslutte et begivenhedsrigt halvår med en tiltrængt sejr ved DreamHack Open Valencia. Siden da har Valde & co. været på en velfortjent ferie væk fra computeren.

Men hvordan holder man ferie, når man er professionel CS:GO-spiller? Svaret kan du få i en to nye videoklip med Markus ’Kjaerbye’ Kjærbye og Valdemar ’Valde’ Vangså.

Valde nusser med Neo

Uden at afsløre for meget, er det vidst fair at sige, at Valdes ferie er budt på masser af hyggestunder – både med kæresten og med sin nye ven, Neo.

Cykelferie med far

Hos Kjaerbye stod den blandt andet på alternativ familieferie. Udstyret med North-spandex og spillerbus, havde Kjaerbye sammen med sin far sat kursen mod de italienske bjergtinder.

Man må dog gå ud fra, at North-spillerne allerede er tilbage på serveren igen. Nikolaj ’niko’ Kristensen har overtaget Daniel ’Mertz’ Mertz plads på holdet og der venter nu de danske drenge en stor opgave med at spille den nye roster sammen inden holdets første kamp mod TYLOO ved DreamHack Masters Stockholm allerede d. 29. august.

Skriv et svar