Foto: Adela Sznajder via DreamHack

North’s valde på vej til superhold

Mediet 1pv.fr har udtalt, at valde, sammen med andre stjerner som Aleksib skulle være på vej til et nyt FaZe.

af Oliver Heide

valde blev tilføjet til North i 2017, og har spillet der lige siden. Til at erstatte valde kommer cajunb fra Optic, hvor han har spillet sammen med spillere som MSL og k0nfig, der tidligere har spillet med North. valde har spillet som ingame leader på North, men også ageret som kaptajn. Det er dog ikke den rolle han vil få på hans kommende hold.

Han vil skulle spille under lederen Aleksib, der har været en af de mest eftertragtede spillere, siden han blev smidt ud af det finske hold ENCE. ENCE klarede sig rigtig flot til majoren, men valgte, til mange fans’ forbavselse, at smide Aleksib på porten. Aleksib har angiveligt fået et million dollar tilbud af den amerikanske organisation Complexity, men han takkede nej da han ville blive i Europa.

Holdet er bygge i samarbejde mellem NBK og Aleksib, og organisationen er formentlig skal hente holdet, er det verdenskendte OG, der har vundet flere store Dota 2 meskerskabs turneringer.

Udover NBK, Aleksib og valde vil tidligere HellRaisers AWP spiller ISAA også være at spille på holdet, og sidst men ikke mindst, skal Jamppi fuldende det talentfulde lineup. Jamppi er blot 18 år, og har spillet det sidste stykke tid med SJ.

Det vides ikke hvornår OG vil offentliggøre holdet, men den man formoder at det vil være indenfor den nærmeste fremtid.

Når holdet offentliggøres, vil OG bestå af:

  • NBK
  • Aleksib
  • valde
  • ISAA
  • Jamppi

En kommentar

Skriv et svar