Billedet har ingen relevans til artiklen. Foto: Dexerto

notaN færdig i Sigma

Det 19-årige talent er nu fortid i Sigma, efter at have mistet motivation til at spille på et højt niveau.

af Oliver Heide

Sigma er nu nede på 4 mand, efter at notaN har mistet motivation til at spille lige så meget, som resten af hans hold. Det 19-årige talent blev samlet op af Sigma den 10. september.

Sammen med Sigma har han spillet sig til en 5. plads i POWER Ligaen, en 2. plads til Dansk Esport Festival, og en relativt skuffende 52. plads i ESEA Advanced.

Holdets leder, haste, har udtalt til dust2.dk hans tanker omkring tabet af notaN, men påpeger også, at det var en fælles beslutning.

notaN er et sted i sit liv, hvor der sker en masse sjove ting ved siden af CS. Han gav udtryk for, at han ikke ville lægge mere tid i spillet, end han gjorde på nuværende tidspunkt. Han er lige flyttet, fået nye venskaber og byen eksempelvis er blevet rigtig spændende! Derfor tog vi en teamtalk og aftalte, at han ikke skulle sidde og være 100% klar på at game to gange om ugen og så kun være 50% på resten af tiden. At vores resultater så også sejler i ESEA er sgu en motivationsdræber, hvis man allerede har lyst til andre ting. Det er super synd, fordi jeg tror, at notaN ville kunne komme rigtig langt med den rigtige indstilling. Han er en virkelig dygtig spiller.

Derudover vil holzt være på prøve hos Sigma til at erstatte notaN’s plads på holdet.

Sigmas holdkort er derfor nu:

  •  larsen
  •  haste
  •  hug 
  •  Jabbi
  •  holzt (Trial)

Skriv et svar