Nu starter Monday Cup igen

Monday Cup havde sin spæde start tilbage i CS 1.6, og blev dengang styret over mIrc.

Dengang var den danske cs:go-scene slet ikke gearet til at kunne håndtere eSport som det er i dag. Det er med denne vision, at Thomas Larsen, en af de to grundlæggere af Monday Cup, nu er gået sammen med fire andre; Tim Dammann, Jakob Faust, Simon Busborg og Thomas Kjærgaard for at bringe Monday Cup tilbage i et moderne og i en mere eSports-orienteret turnering. Alle turneringer foregår på samme måde, med start hver mandag aften, og afslutning samme dag.

Den overordnede mening og vision med Monday Cup, er hygge, scrims, og headshots!

Hvorfor Monday Cup frem for andre turneringer?

Fordi du ikke binder dig over lang tid. Trneringen afholdes på en dag, og derefter er man fri til at kunne gøre, hvad man ønsker. Idéen bag Monday Cup er, at spillerne skal kunne bruge turneringen til at møde nye mennesker på tværs af alle aldre og køn. Dertil er det vores håb at de dygtige spillere på scenen vil se turneringen som en fantastiske mulighed for scrims, træning og hygge! At vi kommer hinanden ved, mens vi laver det vi elsker!

Hvornår vil Monday Cup starte?

Monday Cup starter ud med sin anden betaturnering d. 25/5 – 2020, hvoraf tilmeldingen allerede nu er åben. Tilmeldingen lukker igen to timer før turneringsstart.

Hertil er tilmeldingen gratis.

Hvordan tilmeldes man Monday Cup?

Via websitet: www.mondaycup.gg. Følg instruktionerne derinde. Du kan desuden også komme ind på vores Discord og tale med Monday Cup direkte, hvis der er ting du har spørgsmål til og som du ikke kunne finde på websitet: www.mondaycup.gg/discord

Hvem er det vi søger?

Monday Cup ser ingen grund til at skulle frasortere nogle, fra at kunne vinde den helt store præmie. Dertil er mixhold også velkomne til at deltage, folk fra alle aldre og alle rangs er også velkomne! Er du helt ny i spillet, eller har spillet i 10 år gør ingen forskel for deltagelse i turneringen. Her handler om at vi laver det, vi elsker og står sammen om!

Tilmeld dit hold her – www.mondaycup.gg

Skriv et svar