Fortnites nyeste våben, Clinger Grenade, er en såkaldt Sticky Bomb. Foto: via. Epic Games.

Ny ‘Clinger Grenade’ tilter allerede Fortnite-spillere

Fortnite har fået sin egen sticky-bomb – den såkaldte Clinger Grenade.
Se i artiklen, hvordan den bringer død og ødelæggelse med sig.

Skrevet af Markus Ambrosius

Vi kender det allesammen. Man står og ælter en 160-graders, kogende bolsjemasse, og jo mere man forsøger at komme af med bolsjemassen, desto bedre sidder den fast.
Spøg til side. Det er formentlig de færreste af os, der har forsøgt os udi bolsjebagning, men fortvivl ej.
Rosa fra Den Store Bagedyst ved, hvad jeg mener:

Forestil dig nu, at det klistrede stads på Rosas hænder ikke er sukkersøde Bismarckbolsjer, men derimod en bombe. Det er en tanke, vi nægter at tænke til ende. Selvom den meget fint illustrerer, hvordan det nyeste skud på Fortnites våbenstamme fungerer.

Fortnites nye hadevåben?

Verdens mest populære Fortnite-streamer, Ninja, har allerede gjort brug af Battle Royale-spillets nye Clinger Grenade. Og det har Twitch-sensationen naturligvis gjort med stil. Herunder kan du se et flot “Double Stick”, der både involverer Boogie Bombs og Clinger Grenades:

Men hvordan føles det så at være offer for denne sugekop-granat? Rimelig skod, mildest talt, hvis man skal tro Twitch-streamer Suge: (Advarsel: RIP Headphone Users)

Nu kan du altså ikke bare løbe væk fra granaterne længere. Hvis du er blevet ramt af en Clinger Grenade, så er dine dage talte. Vi kan dog anbefale en kamikaze-metode, der i det mindste giver dig mulighed for at hive modstanderen med i faldet, hvis du er blevet ramt af sugekop-granaten. Se metoden i videoen herunder:

Der er som bekendt ikke Friendly Fire i Fortnite mere. Det er derfor også muligt at bruge kamikze-metoden proaktivt ved at klæbe granaten til en medspiller, hvorefter vedkommende skal gå fuld bersærk og løbe hen mod din modstander. Den metode har vi også et klip af:

I ender garanteret med at tilte ligesom Rosa og i frustration råbe: “Stoooop, det lort!”
Held og lykke, Battle Royalister!

Skriv et svar