Ny dansk e-sportsrangliste ser dagens lys

Diskuterer du altid med dine venner om, hvem der er bedst til FIFA eller CS:GO? Nu kan I få det afgjort. En dansk rangliste over de fleste games er blevet offentliggjort.

Skrevet af Miki Jørgensen

GAME Entertainment står bag et nyt projekt inde for dansk e-sport, som har fået navnet Competitive eSports League (CEL Gaming). Alle udøvere kan skrive sig op på en liste inde for det spil de har lyst til. Herigennem vil denne liste følge med i, hvilke resultater spillerne opnår og derved give point ud fra deres sejrer og nederlag. Herinde kan spillerne også skrive sig op til turneringer, både online og offline, som GAME Entertainment vil stå for. Og hvordan man klarer sig i disse turneringer spiller også med på din rating.

“Vi kommer til at have mange forskellige ranglister, eksempelvis i CS:GO, League of Legends men der vil også være plads til de mindre populære spil. Der vil være en rangliste for hvert spil, som gamerne vil have,” siger ejer af GAME Entertainment, Kim Christiansen.

Derudover vil listen bestå af to dele. En pro-del og en talent-del. Pro-delen vil udelukkende være invitational og bestå af de bedste nationale hold. Talent-delen er en talentudvikling. Her vil alle få mulighed for at spille kampe mod andre på samme niveau.

På listen kan man også tjene c-coins ind, som man kan bruge på en række forskellige gamingprodukter.

Skriv et svar