CS

Ny opdatering: 20 års jubilæum, nyt map og nerf til populær maskinpistol

For et par dage siden fyldte Counter-Strike som brand 20 år, og natten til onsdag kom der så en ny opdatering til CS:GO. Opdateringen har bragt en retro version af dust2, som kan spilles i casual, et nerf til den populære AUG og sidst men ikke mindst en Chicken-capsule!

AUG’en har længe været et meget debatteret emne, efter den lige så stille overtog pladsen, som det mest populære våben på CT-siden, fordi de fleste følte, at den var alt for stærk. Og meget noob-venlig.

Første gang den blev nerfed steg prisen på våbnet en smule. Det ændrede dog ikke specielt meget. Det var stadig det klart mest foretrukne våben i specielt professionel CS. En af de få spillere, som stadig ikke brugte den, var NiKo fra FaZe.

Men tirsdag, da FaZe spillede mod TyLoo, valgte han altså at bruge både SG og AUG’en for første gang i hans karriere. Inden kampen havde han blot en håndfuld kills med de to våben, og dagen efter han var skiftet, valgte Valve altså at nerfe AUG’en. En lettere utilfreds NiKO kom også til tasterne på twitter.

Udover opdateringen til AUG’en er der også landet 1.6-versionen af dust2 i casual-mode, så folk kan få lov til at se, hvordan spillet egentlig så ud dengang. Medmindre man er en gammel rotte og selvfølgelig selv nåede at spille 1.6.

Og sidst men ikke mindst så kan man nu købe Chicken-capsules, der indeholder Kyllinge-stickers.