En af de gamle klassikere har fået et løft.

Ny opdatering til en 16-årig klassiker

Selvom det til sommer er 16 år siden, at Diablo II udkom, så er det stadig et populært spil.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Jeg indrømmer det gerne. Jeg er et par år ældre end den gennemsnitlige læser her på Esportsmagasinet. Derfor er det muligvis kun mig og en håndfuld andre læsere, der kan huske, hvor vildt Diablo II faktisk var.

Jeg har for længst smidt spillet på hylden, men nu næsten 16 år senere(!?!) er der kommet en fremragende grund til at installere den gamle klassiker igen. Fredag kom der nemlig en ny opdatering til Diablo II.

“Denne opdatering fokuserer på systemfejl, der er dukket op i forbindelse med moderne operativsystemer. Dermed kan du endelig pensionere din gamle Mac, da den nye opdatering komme med en skinnende installation til OSX,” skriver udviklerne om opdateringen. Det har nemlig ikke været muligt at spille Diablo II på en Mac, siden styresystemet 10.7 Lion udkom i 2011.

De skriver også, at de har forsøgt at minimere snyd og hacking af spillet i den nye opdatering. De indrømmer dog også, at de endnu ikke er i mål, men at de fortsat vil arbejde på dette.

“Der er stadig et stort Diablo II community rundt om i verden, og vi takker jer alle for fortsat at spille og slagte med os. Denne rejse starter ved at gøre det muligt, at spille Diablo II på de moderne platforme, men rejsen ender ikke her. Vi ses i Sanctuary – eventyrere,” slutte udmeldingen. Det tyder altså ikke på, at vi har set den sidste opdatering til Diablo II.

Sidste år udtalte Blizzard, at de havde ansat folk til at arbejde på de gamle klassikere: Diablo II, Warcraft III og den første udgave af StarCraft, og det er formentligt dette projekt, der nu har båret frugt.

Og hvem ved – måske kommer der også nye opdateringer til de andre næsten glemte Blizzard-klassikere.

En kommentar

  1. Jeg håber inderligt at de laver remaster udgaver af spillene, kunne være mega fedt – lidt ligesom der blev gjort med Baldurs Gate spillene. Ville gladeligt betale fuld pris for Diablo 1 og Diablo 2 hvis de kom i en remastered udgave.

Skriv et svar