Foto: CD Projekt Red

Ny rekord for længste patch notes?

Tidligere skrev vi om, hvordan CD Projekt Reds meget omtalte Cyperpunk 2077 får en ny opdatering, som skulle gøre spillet spilbart for særligt forrige generations konsoller. Den er nu udkommet, men det er ikke selve spillet, der har tiltrukket sig masser af opmærksomhed. Det er mere de patch notes, der er fulgt med opdateringen. Den lange liste, som kan ses på Cyperpunks hjemmeside strækker sig over 20 A4-sider, og det er ikke engang dem alle.

The Cyperpunk Wars

Ikke overraskende har internettet, særligt reddit, set det komiske i, at spillet først skulle udgives, når det var klar, men når man ser måske verdens længste patch notes, så tyder det ikke på et spil, der har været i nærheden af at være klar til udgivelse. 

Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget, vel? For brugeren u/Axerol har det været en mulighed for at lave lidt sjov. Han har taget introen fra de kendte Starwars film, inklusiv musikken, og i stedet indsat Cyperpunks patch notes. Det har resulteret i en intro på næsten seks minutter. Se videoen her.

Fylder mere end bare pixels

Alle de mange opdateringer fylder ikke kun på skærmen, men også på din computers hukommelse. På PC er patch størrelsen på 33,6 GB, mens den på PlayStation er over 44 GB. Xbox spillere er marginalt heldigere med kun lidt over 40 GB. Sammenligner man det med selve spillet, ser man hurtigt hvor stor opdateringen faktisk er. På PC fylder spillet 60 GB. Opdateringen er altså halvdelen. PlayStations Cyperpunk 2077 fylder 102 GB, hvilket gør opdateringen til mindre end halvdelen af hovedspillet. Modsat har vi Xbox, der fik spillet klemt ned på cirka 59 GB, hvilket betyder, at opdateringen næsten nærmer sig et helt nyt spil!