Foto: Riot via flickr.

Ny rooster: Team SoloMid har nu to på AD-Carry positionen

Selvom Yiliang “Doublelift” Peng ikke spiller med ved MSI, er han igen blevet en del af Team SoloMids rooster. 

Efter et kort besøg hos  Team Liquid er Yiliang “Doublelift” Peng nu officielt vendt tilbage til Team SoloMid og blive en del af holdets LCS Summer Split-rooster. Der skriver organisationen på sin hjemmeside. 

Som det tidligere har været meldt ud, vil TSM køre med en seksmandsopstilling, i det kommende split, hvor “Doublelift” og Jason “WildTurtle” Tran, vil deles om AD Carry-positionen. Det er planen, at de skal fokusere på forskellige spilstile og vil blive sat i aktion alt efter hvilken strategi, holdet planlægger at bruge fra kamp til kamp. Organisationen håber, at dette vil øge holdets strategiske dybde.

“Doublelift” vil deltager dog ikke i MSI i Brasilien og bliver først officiel spiller, når den almindelige sæson starter. Han flytter til en lejlighed i nærheden af ​​holdets gamerhus, og forventes at påtage sig de samme pligter som enhver anden spiller på TSM-rosteren.

“Jeg er virkelig begejstret for at være tilbage på TSM, og jeg føler mig genoplivet efter denne pause. Efter Worlds, blev jeg overvældet af min underperformance, da det var allevigtigst. Med min tilbagevenden, er min eneste prioritet at vinde verdensmesterskabet –  intet andet. Det er en stor ære, igen at kunne spille med alle på TSM, og jeg gøre hvad jeg kan, for at få det bedste ud af det. Jeg har aldrig før været så motiveret for at lykkes, og snart vil jeg bevise det til min holdkammerater, mine fans og verden,” siger Yiliang “Doublelift” Peng.

Skriv et svar