Er eSport på vej til at blive større end traditionelle sportsgrene? Foto: Turner Sports

Ny undersøgelse: Unge ser mere eSport end traditionel sport

En ny undersøgelse har lavet en spørgerunde blandt 4.000 mennesker i forskellige lande, der netop viser, at unge bruger mere tid på at se eSports-relaterede videoer eller turneringer i forhold til tiden brugt på at se traditionel sport.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Esport er i den grad ved at blive mainstream at følge, hvilket nye tal fra Limelight Networks viser i en større undersøgelse.

Undersøgelsen er lavet på baggrund af 4.000 mennesker, der repræsenterer det almene menneske for at fremtvinge mindre partiskhed.

Dermed har de forskellige spurgte i undersøgelsen forskellige aldre, uddannelsesniveau samt løn indkomst.

Og noget af det mest interessante i undersøgelsen er i den grad, hvad det almene menneske bruger sin tid på, hvor blandt andet film, traditionel sport og eSport er inkluderet:

Som ovenstående tabel viser, er det kun film, der overgår eSport med hensyn til hvad, man i dag bruger tid på i aldersgruppen 18-25 årige.

Dermed er det blevet markant mere mainstream i den unge aldersgruppe at se eSports relaterede videoer eller følge med i de forskellige turneringer.

Tror du, at eSport i fremtiden vil overhale traditionelle sportsgrene som fodbold? – Deltag i debatten på vores Facebook-side.