Foto: Twitter/@PLAYERUNKNOWN

Nye PUBG-problemer: Cheaterne bliver flere

Antallet af problemer for battle royale-spillet begynder at blive mange. For det samme gør antallet af cheatere og hackere i spillet også.

Skrevet af Miki Jørgensen

Et kendt ordsprog lyder: Højt af flyve, dybt at falde. PUBG flyver lige nu på en lyserød sky af succes, men med successen er også kommet de klassisk issues, som mange FPS-spil bliver ramt af.

I mange måneder har man set eksempler på speed-hackers i spillet. Der er tale om, at karakteren bliver overhyped, hvilket får den til at se ud, som om den er blevet givet 10 energidrikke på én gang.

Hacket er med til at give spilleren en tydelig fordel. For ud over at kunne bevæge sig så hurtigt, at han er svær at ramme, så behøver de heller ikke en bil, hvis cirklen skulle være langt væk og derved røbe sin position.

Udover speed hackers er aimbots også blevet et problem. Ligesom man har set i CS:GO i utallige år, er denne snyd et stort problem. Men i modsætning til CS:GO er afstanden ikke et problem for disse bots. Hvilket blandt andet ses i dette screen dump.

ok, this is really getting out of hand from PUBATTLEGROUNDS

Lige præcist denne bot har et gennemsnit på 32 kills per runde. Et usædvanligt højt snit. Et andet screenshot blev også postet på Reddit. Billedet blev taget i nat dansk tid og viser en top ti kun bestående af hackere.

Now the whole top 10 exists out of hackers | solo NA from PUBATTLEGROUNDS

Udviklerne, Bluehole, har tidligere været igennem en stor banwave, og de ser alvorligt på problemet. Et håb er dog – som altid – Michael “shroud” Grzesiek.

 

Skriv et svar