Credit: Shutterstock

Nye Xbox controllere

På deres hjemmeside har Xbox annonceret nye controllere med henblik på at skabe diversitet som passer til alle spilleres smag. 

Helt ny grøn farve

Den første er Electric Volt, der har en skarp limegrøn farve på overfladen. Undersiden er hvid. Bumpers er fastholdt sorte sammen med D-padden. Der vil være tekstur på bumpers, triggerne og bagsiden for at skabe et bedre greb. Denne variant vil være tilgængelig fra 27. april.

Camo serien udvides

Daystrike Camo Special Edition er Xbox’s tredje udgivelse i Camo serien, som følger Night Obs og Arctic. Farvepaletten består af to nuancer af rød sammen med sort og en dyb grå. Her er der også tekstur rundt om på controlleren for at forbedre ens greb. Denne special edition vil være tilgængelig fra 4. maj. 

Begge de nye controllers kan tilsluttes trådløst til både Xbox One serien og Xbox Series X|S. Med bluetooth kan der også forbindes til Windows 10 PC’er og mobile enheder, både telefoner og tablets. Derudover kommer begge enheder også med en USB-C port så enheden kan oplades, hvis man køber et genopladeligt batteri ved siden af. Ligesom forrige modeller er der selvfølgelig også en ‘dele’-knap på controlleren, og der understøttes også remapping af alle knapper gennem Xbox Accessories app.

Matchende outfit

I samme ombæring lancerer Xbox også begrænset tilgængeligt tøj, der har taget inspiration fra de nyeste controllers. Der er tale om t-shirts, shorts, sweatpants og hoodies, der vil udkomme i unisex størrelser 21 april.

Genbrug i de nye udgivelser

Ud over at give nye unikke designs kommer de nye Xbox controllers også med andre tiltag: Nogle af de brugte materialer er skabt ud af genbrugsplast. I sit tidligere liv har det blandt andet været plastik på billygter, vandflasker og CD’er. Kvaliteten er dog stadig i topklasse, som man forventer af Xbox-udstyr.