Monopoly vender tilbage med ny Fortnite version. Foto: EPIC Games

Nyt brætspil; Fortnite Monopoly udkommer snart

Monopoly er på vej med en ny version til spillet, og denne gang bliver det en Fortnite version, der er noget anderledes fra det originale spil og i stedet er inspireret af selve Fortnite.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Man kommer ikke til at skulle købe grunde i den nye Monopoly Fortnite version. I stedet starter alle spillere med HP, hvor den sidste overlevne vinder spillet.

De grunder, som man lander på, erhverver man sig med det samme, og du rykker frem med den ene terning, mens den anden terning giver dig forskellige egenskaber eller værktøjer til at forblive levende. Det kan for eksempel være bandager eller boogie bomber.

Egenskabsterningen kan ligeledes give dig mulighed for at bygge vægge omkring dine grunde således, at de er forsvaret bedre.

Stormen fra Fortnite er også med i spillet, men her bruges den til at placeres på modstanderes grunde, der lige så stille vil miste liv.

Spillet står til at udkomme pr. første okotober, og det har tidligere i dag været muligt at forudbestille her, men det er det desværre ikke længere, dog forventes det at kunne gøres igen inden for få dage.

De mere detaljerede regler i spillet kan findes her.

Skriv et svar