Det håndtegnede logo, der minder os talkshowets simple format. Foto: RFRSH

Nyt CS-talkshow: Anders Blume bringer dig breaking news

Det nye talkshow ’RAW – by BLAST Pro Series’ byder masser af nyheder og dybdegående analyser af kampe og hold, der er en del af de kommende BLAST Pro-turneringer.

Det første afsnit af ‘RAW – by BLAST Pro Series’ havde præmiere på BLAST Pros Twitch-kanal allerede i torsdags, og her giver showets to værter, Anders Blume og Nicolas Estrup, dig et indblik i tankerne bag showet, ligesom de har besøg af spændende gæster og afslører de nyeste facts om BLAST Pro-turneringer, spillere og hold.

I en pressemeddelelse fra RFRSH forklarer Nicolas Estrup, der foruden at være medvært i første afsnit, er Director of Product for BLAST Pro Series, hvad man kan forvente sig af det nye show:

– Formatet er, som navnet antyder, en forenklet serie af talkshow-lignende episoder, der finder sted i eller omkring byer, hvor BLAST Pro Series tager os hen (…).

– Vi planlægger at showet skal gå i luften hver anden uge, eller når vi har nyt og relevant indhold at præsentere. Vi vil selvfølgelig komme til at tale om Blast Pro-turneringer, men showet er centreret om den gode Counter-Strike. Så når vi er i luften under ESL Pro League-gruppespilæet, vil vi selvfølgelig snakke om, hvad der foregår i Odense. Generelt vil udsendelserne være centreretom alt, hvad vi finder relevant og sjovt for seerne til at se.

Mens vi venter på nye afsnit, kan du se eller gense seriens første episode herunder: