gamingbuddy.gg vil hjælpe dig med at finde gaming-venner på dit niveau.

Nyt socialt medie vil finde gaming-venner til dig

Det er ikke altid nemt at få koordineret, hvornår en ven har tid til at spille med en. Det kan være til stor irritation for mange, hvis man bare gerne vil game. Det nye sociale medie for gamere GamingBuddy gør det let at finde andre gamere på samme niveau.

Teamet bag https://www.gamingbuddy.gg/ har udviklet en hjemmeside, som ikke blot kan sætte gang i mere gaming, men også være med til at skabe nye venskaber og teams verden over.

GamingBuddy.gg er et socialt medie, som er designet udelukkende for gamere. Missionen med mediet er soleklart: “Connecting like-minded gamers”- og beta versionen er netop lanceret.

“Jeg synes, ​​at GamingBuddy er en fantastisk måde at mødes med nye gamere på. Nogle af os, som mig, bruger Facebook, og andre bruger Twitter, Reddit osv. Jeg synes, det er godt, at det er en platform bare for gamere, og jeg nyder det”, siger Bahadir Van, som er bruger af GamingBuddy.gg, til Esportsmagasinet.dk.

På det sociale medie kan du også benytte den unikke “Quickmatch-funktion”, som sikrer enhver gamingBuddy, at de hurtigt kan matche op med andre gamingbuddies på samme niveau eller andre, hvis du altså søger en at game ‘casual’ med.

International opmærksomhed

Den nye sociale platform vækker interesse internationalt. Brugere fra over 20 forskellige lande har allerede oprettet sig med henblik på samarbejde og videreudvikling.

Med GamingBuddy har vi skabt en platform, hvor gamere kan finde nye gamere og opbygge et stort netværk med andre like-minded gamers. Alle vores features er designet alene med det formål at gøre oplevelsen med gaming bedre, nemmere og mere socialt. Derfor har vi valgt at gøre siden gratis at bruge så alle har mulighed for at være med”, siger Rasmus Bruun, stifter og direktør hos GamingBuddy.gg, til Esportsmagasinet.dk.

Gaming er et fælleskab for os

Udover de tekniske tilføjelser på platformen har GamingBuddy en ambition om at holde LAN-parties, hvor gamingbuddies kan samles et sted, så brugerne også kan møde hinanden.

Teamet bag GamingBuddy forventer at holde sit første LAN-party i starten af maj 2019 i København. Under arrangementet vil der også være mulighed for at møde idoler, deltage i Open Talks om seneste nyheder fra gaming-verdenen og ikke mindst deltage i konkurrencer.

”Vi vil gerne holde vores første LAN-party et sted, hvor vi med garanti får afholdt det under nogle professionelle rammer. Og så bliver det fantastisk, at vi kan samle mange gamingbuddies under samme tag. Vi glæder os! siger Rasmus Bruun.

Skriv et svar