René "cajunb" Borg​​, North-spiller. Foto: North.

Officielt: cajunb tilbage i North

North har netop annonceret, at cajunb er tilbage i North, efter at have brugt den seneste tid i Optic. Der har dog hele ugen været snak om, at cajunb angiveligt skulle tilbage til North.

af Oliver Heide

Men det er nu officielt, at den danske spiller er tilbage hos North, hvor han skal erstatte den 24-årige valde, der formentlig er på vej til et nyt, spændende projekt under organisationen OG.

Læs mere om valdes nye hold her:

valde har længe været set som North’s stjernespiller, men sammen med North har han kun formået at vinde ét lan i år, hvilket var GG.BET ICE Challenge i London. Trods tabet af stjernen valde, udtaler North’s direktør Jonas Svendsen, at holdet bag North stadig er fuldt engageret i projektet.

cajunb var en del af det originale North holdkort, og efter at have vundet DreamHack Open Montreal og nået finalen i ESL Pro League sæson 5, blev han ersattet af mertz, i starten af 2018.

cajunb fortæller i et interview med HLTV.org, hvor glad han er for, at være tilbage i North

“Jeg er super glad for at være tilbage i North. Vi har kun trænet sammen i en uge, men vores kemi er allerede virkelig god, og jeg er positivt overrasket”

cajunb til HLTV.org

Næste gang vi ser North bliver i Gruppe C til ESL Pro League den 14-16 oktober. I samme gruppe spiller fnatic, astralis og Aristocracy. Senere i oktober vil holdet også drage til Tyrkiet, for at spille den ottende sæson af StarSeries i-League, hvor der er $500.000 at spille om.

Med tilføjensel af cajunb vil North se således ud:

  • aizy
  • Kjaerbye
  • gade
  • JUGi
  • cajunb

Skriv et svar