Olofmeister vender tilbage til FaZe's aktive lineup. Foto: Daniel Ránki

Olofmeister tilbage i FaZe: Fnatic nupper Xizt

Siden april måned har Olof “olofmeister” Kajbjer siddet på bænken i FaZe på grund af personlige problemer. Nu er han tilbage på holdet, og Richard “Xizt” Landström tilslutter sig hermed fnatic.

Skrevet af Alexander Wilson

I starten af april blev det offentliggjort, at olofmeister ville tage en pause fra spillet grundet personlige problemer. Her skulle den tidligere Ninjas in Pyjamas-spiller, Xizt, overtage hans plads i FaZe for en stund.

Nu, næsten to måneder efter, har olofmeister meldt sit comeback i FaZe, og i kølvandet af dette har svenske fnatic valgt at skrive kontrakt med efterladte Xizt, som nu skal overtage Jonas “Lekr0” Olofssons plads på holdet, da han bliver bænket.

[adrotate banner=”6″]

“Efter en meget tiltrængt pause, har jeg nu fundet min vej tilbage til scenen. Først af alt vil jeg gerne sige stort tak til mine holdkammerater og tak til FaZe for deres forståelse for min personlige situation og for at lade mig tage en pause og give mig den tid, jeg havde brug for. Det betyder meget, og det er noget, jeg ikke glemmer. Tak FaZe Clan. Jeg vil også gerne takke Xizt for at træde til og spille som et beast!”, udtaler olofmeister på Twitter.

Hermed ser FaZe-mandskabet ud som følger:

 Finn “karrigan” Andersen
 Nikola “NiKo” Kovač
 Håvard “rain” Nygaard
 Ladislav “GuardiaN” Kovács
 Olof “olofmeister” Kajbjer

Med tilføjelsen af Xizt ser fnatic således ud:

 Robin flusha Rönnquist
 Jesper JW Wecksell
 Freddy KRIMZ Johansson
 Maikil Golden Selim
 Richard Xizt Landström

En kommentar

Skriv et svar