Om os

Den danske esportsscene er kun vokset og vokset de seneste år, hvor både antallet af spillere og seere er steget markant. Men det var som om, at der manglede et nyhedsmedie, der kunne følge med den store udvikling i Danmark.

Derfor opstod Esportsmagasinet i februar 2016, hvor esportsmagasinet.dk så dagens lys for første gang. Esportsmagasinet er sat i verden for at dække verdens største voksende sportsgren, esport, til de stadigt flere og flere danskere, der bliver forelsket i den fascinerende genre.

Men hos Esportsmagasinet stiller vi os ikke tilfredse med blot at informere vores læsere om de seneste nyheder. Vi vil levere kvalitet. Derfor bestræber vi os på at bringe læserne tæt på de største historier i esportens verden med udgangspunkt i de største spillere og hold.

Vi behandler esport med samme journalistiske seriøsitet, som hvis vi dækkede ganske almindelig sport/idræt. Eller hvis vi for den sags skyld dækkede politik. Esportsgenren er kommet for at blive, og den fortjener, at vi behandler den derefter.

Men esport er også opstået gennem leg, spil og godt samvær med venner og bekendte. Det samme er Esportsmagasinet, og derfor vil vi også levere de mere underholdende historier fra esportens verden, så læserne kan få et pusterum fra hverdagens trummerum.

Har i spørgsmål vedrørende annoncering på Esportsmagasinet, kan I læse mere her.